I'm gonna say to you how I felt all of these years, next year.


Jamie Cullum - Next Year Baby


Om ni inte vill höra på "onödiga" saker och istället på själva låten, kan ni hoppa över typ 1 min i början och hoppa till typ 5:15 när de börjar freaka ut totalt.

I alla fall. Naturligtvis la jag upp den med tanke på att det är nyårsafton idag. Gott nytt år allihopa! 
2009 känns jävligt skumt, men det gör det ju å andra sidan vid varje nytt år så det blir nog bra. Brukar oftast inte ha några nyårslöften (om inte påtvingade i sista minuten typ "eeh... eeh... jag ska städa mer!"), men i år har jag faktiskt några och de ska jag följa slaviskt, haha. Får se hur det går med det.

Nej, ingen årsresumé i år. Men jag kan ju säga att det overall har varit ett bra år även om det har gått upp och ner, med ganska djupa dalar ibland. Jag ångrar inga av mina större beslut, i alla fall inte som jag kan komma på nu, och det är jag nöjd över.

Jag kommer förmodligen inte hinna blogga mer i år (!) och inte på en liten stund framöver heller, det blir Thérèses jobb. 
Så ha en jätterolig nyårsafton och hoppas 2009 blir bra för er. Det ska i alla fall bli ett bra år för mig.


/Antonia

Ten things that make me happy; 2.



- Jamie Cullum

För att han är så musikalisk och att hans musik alltid får en på precis det humöret man vill vara på. Och för att han är han så galet gullig, på "jag-vill-stoppa-ner-honom-i-fickan-och-titta-på-när-jag-är-ledsen"-sättet.
Nej, han är bäst. Jag gillar egentligen inte jazz så överdrivet mycket, speciellt inte "ren" jazz utan sångtexter, men hans jazz-pop-mess älskar jag.


/Antonia

Maybe.

Jag vill ha en Holga.



The Jamjar

/Thérèse

Ten things that make me happy; 1.





- Bo Hagström, programledare för "Solens mat"

Finns det någon som är mer matglad än han? Finns det någon som älskar sitt jobb mer än han? Nej.
Jag känner mig som en kärlekskrank gumma när jag ramlar över hans program. Underbart, inte bara för att det handlar om Italien och det är mitt hemland (häromdagen hade de ett program från ett ställe som ligger inte långt från där jag brukar vara om somrarna, och filmade mycket inne på en restaurang där jag ätit flera gånger), men även för den absoluta glädjen han utstrålar, och hur han hela tiden säger "Buono!!" ("gott!!") och använder en massa superlativ när han smakar på maten. Hela ansiktet lyser upp.
Fler sådana män skulle samhället må gott av.

(Bilden är från en av hans böcker)


/Antonia

En hälsning till vår kära Thérèse.

Text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text.

TEXT.


/Antonia


Kärleksförklaring.

Nu har Antonia bloggat jättemycket och det är bara TEXT, vilket jag lite halvt förbjuder i den här bloggen så nu följer en massa bilder. Jag borde publicera bilder jag tagit själv men just nu är jag för trött så blabla.








Hedi Slimane, vem annars?

/Thérèse

Det finns en anledning till varför jag och T är bästa vänner.

"Men liksom, testa alla hål och prova vilket som är bäst, eller nåt."

HAHAHHAHA. Okej, ni fattar ingenting. Men detta var en väldigt rolig kommentar som Thérèse nyss sa och jag kände för att publicera det.


/Antonia

!!!!!!!!

Nyss såg jag trailern till Pride and Prejudice-filmen på Youtube. Nej, inte den med Colin Firth som vi alla älskar, utan den med Keira Knightley. Där hittade jag denna kommentar:


purpleannastar (3 dagar sedan)




i love the book(though i do prefer twilight)this movie was also amazing 
Jag dog. Jag kunde inte ens garva som jag borde ha gjort. Hur fan kan man jämföra Pride and Prejudice med TWILIGHT?!??!?!?!?!?!?!?!??!


/Antonia

18:39

Vad i hela friden gör man om man har fått ett mail från en kompis man träffade i somras, hängde med i några dagar och sedan inte hört av sen dess, och denna någon skriver jättetrevligt och kommer ihåg små detaljer om en som typ att man går på pilates, och man själv inte kommer ihåg något om personen?!?!?!?! Som till exempel om den skriver att den ska ha en konsert, och det är meningen att man ska typ "Vad kul! Hur går det med --- egentligen?" men man inte alls kommer ihåg vad denna någon hade för musikalisk talang.
Det är omöjligt att vara lika trevlig tillbaka! Ah, ångest.


Jag har blivit sjuk igen. Kanoners. Kom tillbaka till hufvudstaden idag, och skulle träffa Thérèse och Johanna och ha det trevligt men nähä. Jag ligger här och stönar för att mitt minne är så kort istället.


/Antonia

When the birds fly south.

Okej växthuseffekten, nu är jag trött på dig. Jag tycker att du kan göra en utav dessa tre saker: 1. Ge mig snö, NU! 2. Ge mig sommar, NU! 3. Dö.
Det är bara att välja och vraka.



Cherry Blossom Girl

/Thérèse

Cappuccino.

Idag har jag umgåtts med Klara och blivit brunett.




/Thérèse

We wish you a merry christmas...

Yo.

Jag är hos min farmor och farfar nu, ska fira jul här, kommer tillbaka den 25e. Jag kommer också vara lite upptagen det här lovet så det blir lite gles uppdatering speciellt i januari, men man vet ju aldrig. Jag kanske fightar mig till en dator med klös och glåpord och så får ni sitta och titta på mina onödiga inlägg igen.

Jag åkte swebus hit igår, och då satt det en herre bredvid mig (ja, en herre. Är man lite smårund, har manchesterkavaj och portfölj så har man, faktiskt) som först pratade engelska med mig. Han sa att han kom från Österrike och var här och hälsade på sin syster, bla bla bla. Men sedan när han skulle säga något senare så började han prata tyska istället så jag var tvungen att be honom att byta till engelska, och då sa han: "Do you really not know any german at all?", skrattade lite höhöhö och gav mig onda ögat.
Jag kände mig osmart. När jag ändå är inne på min intelligens såg jag på ett program om Genius Children häromdagen, störda saker som barn på 10 år som hade 170 i IQ när 100 är medel. En liten treåring som kunde addera sexsiffriga tal i huvudet. Det fick mig att känna mig mycket, mycket betydelselös.

Slut på tråkiga historier. Det är julafton imorgon. Jag har inte haft någon julkänsla överhuvudtaget det här året, men nu ska jag snart gå iväg och baka pepparkakor medan någon tjock gubbe med bakåtslickat mörkt hår sjunger opera om Gläns över sjö och strand.



Tänkte att vi skulle ha en seriös bild för en gångs skull. Det var den sötaste tomten jag sett, fast lite ensam på något sätt...

God Jul!


/Antonia

Your confusion, my illusion.

Idag:
Köpt tre skivor+en bok.
Gett 20 spänn till en hemlös.
Halvt sökt jobb på Muffin Bakery.

Fortfarande inga nya bilder, fortfarande en tråkig blogg. Måste skärpa mig.




/Thérèse

Thinking this is the life.

Jag är så sur på att jag inte sparade e-mailadressen och lösenordet till den här bloggen på blogg.se, för nu måste jag skriva in det varenda jävla gång jag loggar in här, och det är ganska långa grejer båda två. Gaaah.
Problem.


/Antonia

Jag lever.



By Emilie Elliott, all left hand.

/Thérèse


Hallå, ni är tråkiga.

Får man säga så om sina läsare? Jag vet inte. Ni borde i alla fall kommentera mer!
Fast jag kanske inte ska säga något, jag är inte sådär jättebra på att kommentera heller... Hursomhelst, TRÅKIGA.


Jag är egentligen frisk. Egentligen. Det är helt galet hur fort penicillin verkar, igår vid den här tiden hade jag typ 38-39 graders feber och trodde att min hals aldrig skulle bli normal igen, typ grät varje gång jag svalde. Eller nja, spände hela kroppen i alla fall. Nu känns det ingenting, men ska ändå vara hemma imorgon, mina föräldrar tycker det och det är inte precis mig emot. 


Varför bloggar jag om så tråkiga saker för? Jag vet inte. Var är Thérèse? Jag vet inte.
Jag vet att jag är trött i alla fall och att jag borde gå och lägga mig.




http://postsecret.blogspot.com   Det funkar inte att skapa länkar på min dator, undra varför?

Om drygt en vecka är det julafton. Det känns inte alls som det. Och OJ vad jag önskar att jag var halv-kristen-halv-jude.


/Antonia

Ride it on out like a bird in the sky ways.

Fy fan vad jag älskar mandariner. Billy Elliot och mandariner, typ det.
Slut.


/Antonia

I could go on for hours and I probably will.

Jag är sjuk. Eller jag var det igår i alla fall, äter penicillin nu så det är bättre. Jag har inte varit sjuk sedan februari annars.


Kollade på Billy Elliot igår, världens bästa film. Måste vara en av mina favoritfilmer.





Onödigt inlägg, men någon måste ju uppdatera?


/Antonia

Så onödigt.

Det är december och jag dricker Yoggi och snart är det lov tjoho!



/Thérèse

070602.

Det här kan vara en av de bästa dagarna i mitt liv.









Ignorera vad klockan är. Det gör jag.

/Thérèse

We sure are cute for two ugly people.

Jag bloggar way too much idag. Var är andra hälften kan man undra? Förmodligen och har ett liv någonstans. Hm...

Jag ska snart gå och lägga mig så att jag kanske kan få lite sömn nån gång, men jag tänkte bara reta Thérèse lite genom att säga att jag nu vet vad hon ska få i julklapp! Jag är bäst.




Jag älskar postsecret. Skulle inte förvåna mig om jag började med att alltid ha sånna bilder under mina inlägg.


/Antonia

You eat, sleep, breathe painless suffering.

Jag älskar min gitarr.

Jag älskar att jag är i alla fall lite musikalisk.

Jag älskar mitt lugn.

Jag älskar anonyma hemligheter
som folk delar med sig.
Varför gör de det egentligen?
Jag ska fan också
visa lite av mitt obetydliga
en-i-mängden-liv.


"Jag ska posta det här kortet, för jag känner på mig att jag kan träffa personen som kommer att förändra mitt liv påväg till posten!"


/Antonia

Balettflickor och elgitarrpojkar.

Jag är så galet trött, och jag vet inte riktigt vad jag tänker på längre. Eller hur jag tänker heller, för den delen.
Jag borde pallra mig upp ur sängen och lyssna på mixtapen som jag fick av Julia på min födelsedag, eller ja, som det var tänkt att jag skulle få då i alla fall.




(Min jobbiga dator funkar inte riktigt med länkarna för tillfället, men postsecret.blogspot.com)


/Antonia

The new SSS.

Grymt snygg tjej. Synd att bakgrunden och fejset är överexponerat.



Från Stockholm Streetstyle.

/Thérèse

This is for you, whoever "you" might be.

Gör allt förutom att skriva SO-uppsatsen. Förlåt mig, I'm a bad person/student.











Link

/Thérèse

When I'm quiet people think I'm sad, and I usually am.


So she never had to speak, never had to speak, never had to speak...




/Antonia

I don't wanna be a wallflower.



I LOVE FAKE I LOVE FAKE I LOVE FAKE

/Thérèse

I'm lucky I don't have all the power in the world so I can't fuck everything else up.

Min kärlek till Kate Nash är återuppstånden! Fy fan vad bra hon är, man behöver inte mycket mer.



Och så galet söt också. Hennes hår <33333

/Antonia

Fake.

Sånt här hår SKA jag ha.





I love fake igen.



/Thérèse

Silly.

Det kommer bli så galet skönt med lov. Jag kan knappt vänta. Eller nä förresten, jag kan inte vänta. Alla prov och inlämningar bara äter upp mig, so to speak. Och jag orkar inte bry mig om betygen. Hm.





Ah, sånna här bilder får mitt hjärta att smälta och lättar upp i vardagen. Från I love fake.

/Thérèse

I think I'm.

Jag är så förbannat trött. Det är fanimej inte okej.
Jag tänker så segt, det känns som om tankarna inte riktigt kommer fram.
Men Hugh Laurie är snygg, och ikväll är det House. Japp.
Och nu har jag lektion snart, jag orkar inte och FAN vad hungrig jag är.
Jag har börjat ett nytt liv förresten. Ett nytt, smalt liv. Sånt brukar man ju börja med 1 januari, nyårslöften och bla bla bla. Jag vet att jag inte kommer hålla det då, så jag börjar nu. Jag ska sluta äta så jävla mycket skit och börja träna på riktigt. En gång i veckan är fan inte på riktigt.

Ja. Nu vet ni. Fy fan vilket osammanhängande inlägg, läs det inte hörni. Jag måste gå nu tror jag.

Hej då.

/Antonia

RSS 2.0