Snabbt och stressat.

För att säga att jag lever. Hej!


/Antonia

För att göra mig och Johanna glada.






(och för att göra världen lite bättre)

Nu ska jag gå och hjälpa Johanna och Thérèse att baka. De blir sura när jag bara sitter och ler åt Bo Hagström. Jag förstår inte!!


/Antonia

Ten things that make me angry; 2.

Snygga människor. Hejdå. JAG ÄR SÅ BRA PÅ ATT SKRIVA LÅNGA OCH INTRESSANTA INLÄGG!!!!!



En viss känd modell.

/Thérèse

Anledningen till varför jag är okontaktbar 21.00-22.00 på tisdagar.


(Hans "girlfriend" är en sjuttonårig tjej som blivit obsessed med honom sen hon blev undersökt av honom.)

YOU CAN'T STOP OUR LOVE!


/Antonia

Ten things that make me angry; 1.

Nu kör jag en såndär Antonia-grej men jag tar saker som gör mig arg, ledsen eller upprörd istället. Och jag bloggar ju så sjukt lite här, jag är ganska mycket uppslukad av min nya blogg. Okay, let's get started!

Idag så stack hela högstadiet iväg för att kolla på en fransk film, "Entre les murs" ("Mellan väggarna").  Den handlade om en störig klass och dess sugiga lärare. Och där, i klassen, gick en tjej som hette Esmeralda som är DEN FULASTE JAG NÅGONSIN HAR SETT!!!! Ja, jag är ganska utseendesfixerad och ytlig och elak men WHAT THE FUCK, hon var så SJUKT ful. Det var seriöst det enda jag tänkte på hela filmen.

Conclusion: UGLY PEOPLE MAKE MY ANGRY!



Där sitter hon, i mitten, med sin fula Adidas-tröja. Blöh.

/Thérèse

Jag har de lätt snyggaste kompisarna.



/Antonia

Ten things that make me happy; 3.

- Glass


Jag försöker förneka det, men nej, det går inte. Det finns mycket få grejer jag tycker bättre om att äta än glass. Men inte förpackad glass eller sån där hård kulglass som finns här (eller, ska jag vara ärlig så äter jag allt sött), utan "mjuk" kulglass, gjord på plats. Aaah. När jag kommer till Italien äter jag typ två om dagen, det är egentligen konstigt att jag inte ser ut som en flodhäst vid det här laget.
Glass, som den riktiga gottegrisen jag innerst inne är, gör mig riktigt lycklig. Glass och choklad. Tjockis.



Hittade ingen snygg glass-bild, men vad fan. Strand och glass är väl typ samma sak?

Opepp.

Jag lever, jag sitter i skolan, jag känner ingen blogglust. Läs gärna min andra blogg och kommentera, h3h3h3h3.



/Thérèse

Ciao.

Jag har en fråga; var är Thérèse?!?!


/Antonia

Ps. Jag ska fortsätta med min lista förresten. Snart.




Panik!

Jag borstade precis tänderna i fem minuter, tills det började blöda. Kom på att dessa djur finns på tandborsten och på "svåråtkomliga ställen" i min mun. Ville byta tandborste, men ville inte väcka mina föräldrar så jag får göra det imorgon. Rengjorde mitt ansikte mycket systematiskt och överdrivet noggrant, fast jag gör det varje dag. Det låg en "ansikts-svamp" i mitt badrum, ni vet en sån för att applicera foundation. Den var inte speciellt smutsig, men jag tvättade den iaf. Jag bytte pyjamas (eller, stor tröja) och nu så. I'm going down. Under täcket alltså. Fy faaaan!
Nästan så att jag springer iväg efter nya lakan, men det känns ju lite överdrivet eftersom jag bytte till de jag har nu för bara några dagar sen. Can't wait tills det blir morgon och jag får ta en lång dusch. Och bli ren!!!!! Så gott det går. Kommer inte hinna imorgon bitti, men imorgon kväll ska jag peela hela kroppen. Om jag får bort döda hudceller kommer ju antalet djur som livnär sig på dessa på min kropp minska, eller hur?

Äckliga kvalster, de har förstört mitt liv!! Jag som inte är speciellt nojjig i vanliga fall. Tji fick jag.


/Antonia

Ps. Måste damma i mitt rum!!!! De bor i damm!!!!! (Ja, jag blir också rädd för mig själv)

Hej du aktiva blogg.

Jag har precis skrivit en artikel på franska om snön i Marseille. Jag är riktigt stolt måste jag säga, okej, jag använde lexikon och rättstavningsprogrammet på Word, men ändå. Ge mig ett MVG så blir jag glad.
Så nu är det bara att börja på min Discussion Essay som ska vara inlämnad på fredag, som i praktiken handlar om hur olika miljöer påverkar en under ens uppväxt. I vanliga fall har jag inga problem med engelska, det är till och med mitt favoritämne, men den här gången har jag inte en susning om hur jag ska lägga upp det hela. Jag blir frustrerad.


Nu till något mycket viktigt. På biologilabben idag hade vi tydligen inget bättre att göra än att kolla på en film om alla miljontals små djur som livnär sig på min kropp och på mina kläder och i min säng och på damm och på trä och i praktiken på allt omkring mig. I mina ögonfransar damn it! Det sägs att de har "utvecklat en smak för mascara". Jag dog. Speciellt som vi redan har sett den (för länge sen, men det finns ingen anledning att ge oss stackars oskyldiga ungdomar ångest igen). 

När jag kom hem dammsög jag galet grundligt i mitt rum. Jag funderade på att ta ut allt ur garderoben, lufta dem och hänga tillbaks det igen, sen ville jag inte vara för psycho så jag nöjde mig med att skaka ur mina lakan. Sedan var jag trött och skulle lägga mig och sova i några minuter (som blev 2.5 h). Då kunde jag ju inte välja sängen där alla tusentals små kvalster kan livnära sig på mig, utan jag utvecklade någon egen sovteknik genom att försöka att nudda soffan så lite som möjligt och att låta huvan på min tjocktröja ligga mellan mig och kudden. Jag tänkte att tröjan skulle vara renare. Please don't prove me wrong.
Hur ska jag klara av att sova i min säng inatt?!?!?!?!? Jag bävar.


Långt inlägg, sorry. Nu, för att göra mig gladare, kommer en trevlig bild. Tönt.




/Antonia

Fan också.

Det finns få saker jag inte skulle göra för att kunna spela gitarr riktigt bra...

Jag blir så frustrerad över att jag inte kan det i och med att jag har en gitarr. Jag spelar fiol och i alla fall skulle kunna spela piano någorlunda om jag övade tillräckligt mycket, men på gitarr kan jag bara dra några ackord. Det känns inte bra alls, speciellt som det måste vara så givande att kunna spela det! Jag menar, jag behöver inte vara sådär extremduktig, men jag vill kunna spela vilken låt jag vill. Med lite träning, naturligtvis, det är ju inte gratis. Men så länge det är kul att öva så är ju övningen i sig inte jobbig. Speciellt som det är mer "på mina egna villkor" eftersom jag inte tar lektioner, osv. 
Men fatta att kunna ta fram gitarren och bara spela vad som helst, och så kan nån annan sjunga till (för någon avancerad sångröst har jag inte alls)! 

Gaah. Jag blir sur. Jag måste göra nåt åt det också.


/Antonia (jag har kommit på att jag är väldigt dålig på det här med att skriva ut att det är jag som skriver)

Mature kids or small grown-ups?

Jag gillar inte barn. Jag vet, jag vet, jag är osvensk och jag är dum och så får man inte säga osv osv, men sanningen är att jag bara gillar väluppfostrade, söta barn (men med det menar jag inte nödvändigtvis vackra barn, utan trevliga och gulliga). Jag avskyr skrikiga, krävande barn som inte ens skulle kunna säga "tack" om det så gällde deras liv. Sånna med snor i hela näsan och som inte har något bordsskick, som äter med öppen mun och som sedan torkar sig om munnen med baksidan av handen.
Och jag förstår väl också att barn i grund och botten inte är onda (även om de kan vara jävligt elaka), och jag förstår att de är små, inte fattar och inte vet bättre. Men herregud, det gör väl deras föräldrar.
Uppfostran mina vänner, UPPFOSTRAN! 
Lär man sin unge lite vett och etikett när de är små kommer det att hålla hela livet. Lär dem bordsskick, att sitta still och lyssna när andra pratar och att behandla andra människor med respekt, det kommer ju vara stora fördelar för dem! För även de allra barnkäraste föredrar väl trevliga, snälla barn? (Och om man verkligen vill vara dum och måste ha en baktanke med att lära sig att vara trevlig, kan man ju för fan använda det som vapen. Jag blir mycket lättare lurad av en trevlig person än en otrevlig.) Utan att glömma att de ju faktiskt är barn också, och det ska de naturligtvis få vara. De ska självklart få leka och vara glada - så länge de har vett nog att inte slå sönder andras leksaker.
Klä dem i extra fina kläder på t.ex. skolavslutningar,, låt dem springa runt och leka och ha kul (utan att vara sådär föräldrarjobbig - "Men Oskar! Dina fina nya byxor!!"), men inte när rektorn håller tal!

Uppfostran är ju inget straff. Det är egentligen inget straff att vara hård när det gäller t.ex. att tugga med stängd mun - det är snarare det när man blir äldre och fortfarande inte har fått den vanan.


/Antonia

EXTRAEXTRAEXTRA.

NUUU har jag skaffat en egen blogg där jag kan lägga upp allt strunt och skriva lite roligare saker här. Klickeliklicka här för att komma till den nya. But first, utfyllning;



Vill ha skorna so bad.

/Thérèse

Colour my dreams.

Lite amatörmässigt turistiga bilder från Rom:



Fendi hade lätt snyggast julskyltning.


Rom.




Italienarna var, som vanligt, inte så värst bra på engelska. Här har de översatt "tårtbit" till "piece of cake". Det tyckte jag var roligt.



Jag hittade mitt drömhus! Det som solen lyser på där. Det låg på en liten mini-piazza mitt i den centrala, gamla delen av Rom, men ändå var det som en lugn liten oas. Åh! 

Piazzan. Huset är lite undangömt där i mitten.



Rom.

Sicksicksick.

Jag förstör verkligen den här bloggen. Jag lägger bara upp bilder på saker jag vill ha eller bilder på människor som ser ut som jag vill se ut. Borde jag skaffa en egen "bildblogg"? Jag vet inte. Usch. Men i alla fall, VILL HA HÅRET!!!



MK Olsen, source <here>

/Thérèse

Och imorgon börjar skolan.

I'm back! Jag har, som Thérèse redan sagt, varit i en stad där det finns mer reklamaffischer för klädmärken än något annat. Över huvud taget. Ja, Rom alltså.
Det var trevligt, jag hade aldrig varit där förut vilket är något av en skam. Och eftersom jag inte har speciellt mycket andra idéer för blogginlägg kommer säkert lite bilder om ett tag.

Puss,


/Antonia


I was born to be rich.

Nä precis, jag var inte född till att vara fattig. Jag ska egentligen vara äckligt rik. Just nu är jag för fattig för mina cravings som bland annat består av en väska från Chanel, en väska från Vivienne Westwood, en skitsnygg klänning/tröja i velour från Chloé och massamassamassa Marc Jacobs-skit. Jag har inte råd. AZLEZZEN.



/Thérèse

Fuck life.

Livet är hårt. Last.fm ignorerar mina spelningar. Mitt hår är för kort. Jag vill ha VV-hår. Jag orkar inte fota. Mitt Photoshop är dött. Jag sover dåligt. Antonia är i Rom. Jag har inga vänner. Jag har inget liv.




The maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.

/Thérèse

RSS 2.0