Hello, goodbye, I'm home.

Jag är hemma, och bilder från London kommer lite senare. Så länge tänkte jag bara säga att jag läser en italiensk deckare av Andrea Camilleri (jättekänd i Italien) och när jag kom till detta garvade jag så högt att jag var tvungen att smsa Thérèse om det (och ja, jag läser den på engelska eftersom den är skriven på siciliansk dialekt).

"He (inspector Montalbano) got into his car and set off, but after he'd gone a hundred yards he slapped his forehead, cursed and began a dangerous U-turn. The three motorists behind him let him know vociferously that: one, he was a tremendous 'cornuto'; two, his mother was a woman of easy virtue; three, his sister was worse than his mother."


Jag älskar Italien.


/Antonia

Kolla, jag bloggar! Coolt.

Nämen shit alltså. Jag bloggar. Och jag bloggar på DENNA BLOGG. Inte den andra där jag bara lägger upp en massa svartvita emobilder. Fast grejen är att jag inte har någon aning om vad jag ska skriva. Jag borde kanske skriva av mig och en massa skit meeeeeeeeeeeeen, jag vet inte om jag orkar. Jag vill mesta bara skratta HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH åt allt. Jag går runt hela tiden i skolan och är hur sur som helst och hatar allt och alla. Och det är typ bara jag som är så hatisk mot skolan. Alla andra ba MMM MEN JAG GILLAR SKOLAN JAG SKA GÅ KVAR HÄR PÅ GYMNASIET JAJAJAJJA och då säger jag såhär HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Det är nog jag som sprider de negativa känslorna men jag har bara inte fattat det själv. HAHAHAHAHAHAHAHAHAH igen jag är så trött på skolan HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH hatar alla. Jag köpte skor idag! Och tajts! Och knästrumpor! Och en bok! Hejdå.

/Thérèse

Because I'm worth it.

Jag har sportlov nu! Vi har studiedag imorgon (första i min skolas historia?), så jag kan faktiskt sova ut. Amazing!

Nu, för att belöna mig själv för att jag varit så duktig och genomlidit skolan varje jävla veckodag sen jullovet, tänker jag se på Meet Joe Black. Brad Pitt i den filmen alltså. Ack ack ack, jag säger då det.





/Antonia

And I never say never, never say never again.

Jag sitter i datasalen och väntar på att min italienska ska börja. Just my luck att jag måste vänta en timme på hemspråk den enda dagen jag slutar tidigt.

Men, jag är glad för jag ska till London på söndag! Med pappa, så det är inte precis någon partyresa eller så, men ändå. Han måste förmodligen jobba lite så jag tänker shoppa galet medan han gör det, satt precis och tittade på Urban Outfitters sida. Gaah. (och ja, lägg märke till att jag sa "partyresa" och "shoppa galet").
Fick reda på det igår, så jag är sjukt taggad!

Nej, nu måste jag gå till min lektion. Puss


/Antonia

Topshop.


The polka dots fill the sky.

Helgerna går så galet fort nowadays. Det var ju fredag eftermiddag nyss?!

Igår var det Alla Hjärtans Dag. Fast det låter så fult, mycket bättre med Valentine's Day eller San Valentino. Anyhow, eftersom både jag och bästis är singlar (inte bra att vara en dag som den. Inte) spenderades den med varandra, Bridget Jones, Brokeback Mountain, The Notebook och Love Actually. Man måste ju ändå hålla sig till temat liksom.


Nu ska Thérèse snart åka hem och jag ska städa. Jag <3 söndagar.



/Antonia

Vi ser inte ut såhär på riktigt, okej?!


Sexi mama's in tha house.



/Antonia

I gave her my heart, she wanted my soul.

Jag har ångest över vad jag ska välja. Södra Latin / Franska, Södra Latin / Franska, Södra Latin / Franska? SÖDRA LATIN / FRANSKA?



Snygg bikini från Victoria's Secret som inte har någonting med något att göra, men en bild borde man ju ha?
ÅNGEST.


/Antonia

RSS 2.0