Söndag, första advent.

Om bara lite drygt en timme är det december.
December.
Snart jul.
Vad hände med den här hösten egentligen? Tiden har gått så otroligt fort, snart kommer betygen och terminen är över och så nyår, 2009, och nyårslöften om omstart och viktnedgång, och sen är man tillbaka på ruta ett.
Och även om det har gått så fort kommer jag nog inte komma ihåg speciellt mycket av den här hösten om jag skulle se tillbaka på den om några år.

Vad fan hände med tiden? Jag har ju inte gjort någonting alls.


/Antonia

Pfft.

Hahahahaha okej nu kommer "äntligen" en öh, seriös bild på lilla mig. Lilla mig som är SJUUUUKT irriterad för att lilla mig:s Photoshop är dött och lilla mig var tvungen att använda nåt gratisprogram på internet vid namn typ picnik. Det sög. Lilla mig blev ARG och är ARG och är JÄTTEARG MEN NU KOMMER EN BILD PÅ MIG HUR JAG SÅG UT I SOMRAS MEN SNART ÄR JAG BRUNETT IGEN OCH MAMMA TJATAR NU SKA JAG SOVA GODNATT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



/Thérèse

Untitled.

Hallå världen, vi lever. Men vår skola är ju så jävla fucked up och har gett oss 745743637 läxor, prov och inlämningar. Slutsats: vi har inte tid med bloggen. Varför jag skrev "vi" vet jag inte det är ju bara jag (Thérèse!!!!!!!!!!!) som skriver just nu. Och jag har kommit på en sak; jag lägger upp bilder på samma saker och samma människor hela tiden. Slutsats: tråkig blogg. Meeeeen, snart ska jag färga håret brunt och snart är det lov och snart fungerar mitt Photoshop igen och snart ska jag börja fota igen. Hej osammanhängade, tråkigt inlägg tjoho nu kommer en bild.



/Thérèse

Min fysiklärare vet inte vem jag är.

På schoolsoft (sån där kolla-dina-resultat-dina-prov/läxor-och-din-närvaro på internet) har min fysiklärare fyllt i att jag var frånvarande på en lektion som jag var med på. Han hälsar inte på mig i korridoren heller, och svarar inte om jag hälsar på honom först. Jag har haft honom i en termin nu.

Fråga; vet han vem jag är?


/Antonia


Jag lever, men skolan tar all min tid.



/Thérèse

Tråkig text om hur jag inte orkar skolan.

Har inte bloggat på ett tag, jag vet. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om bara, plus att jag har X antal prov och uppsatser och läxor under denna vecka och nästa. Det är så sjukt mycket och jag orkar inte. Plus att jag oroar mig för mitt bild-betyg, vi ska lämna in vårt arbete nästa vecka och jag har knappt börjat på att förstora det på ett större papper. Jag orkar verkligen inte med mig själv om jag får IG. Okej att jag är stört dålig i bild, jag nöjer mig med ett G, men jag pallar inte att jag har suttit på dessa 80-minuters lektioner/vecka i en termin nu och aldrig orkat koncentrera mig på riktigt.

Jag vet inte, egentligen bryr jag mig inte så mycket. Bara jag får G, eftersom det är mitt slutbetyg. Jag kan alltid välja bort det, vilket jag kommer göra i alla fall.



Varför har jag skrivit ett helt inlägg om mitt bildbetyg?!


Jag vet inte. Jag orkar ingenting längre, jag är alltid så trött. Inte trött som i sömnig, men trött som i seg. Jag har svårt att koncentrera mig och kan inte ens följa mina egna tankebanor ibland. Ändå går jag inte och lägger mig tidigare, 1. för att jag inte hinner och 2. för att jag överhuvudtaget inte är trött då.

Vill ni veta mer om mitt intressanta liv? Nej, trodde inte det.


/Antonia

Candy and cigarettes and milk.

Bästa läsare (antal; två)!  Snart ska jag dra mig till stan för att äta middag och se på Twilight med världens bästa Antonia. Men innan det vill jag bara berätta att bloggen kommer att bli bra, det kommer att komma nya bilder, det kommer att komma bättre texter. Jag ska lämna in en rulle för framkallning imorgon och om turen är med oss så kanske bilderna dyker upp här. Förresten så saknar jag San Francisco och kollar på bilder där ifrån som min mamma har tagit. Här är en:



/Thérèse

Eat the sorrow.

Fler onödiga bilder:











/Thérèse

Moon.

Jag vet, det är verkligen inte okej att ladda upp pixeliga cambilder på sig själv. Och jag har ingen ursäkt för varför jag gör det, ingen alls. Förutom att jag blir känslig och sånt av att läsa Twilight-böckerna. Hjälp vad mesig jag är.



/Thérèse

Men shut the fuck.

Daah. Kände att jag var tvungen att rätta Thérèse när hon nu sagt att det enda jag vill skriva om är vad jag gör hela dagarna. Nej tack, det vill jag inte! Jag gillar inte bloggar som typ "Idag gick jag upp. Sedan åt jag frukost (en macka med smör och ost och ett glas mjölk. Även en kopp te. Det var gott) och klädde på mig. Detta hade jag på mig. Sen gick jag mot bussen" osv osv, det känns inte riktigt som min stil. Dock gillar jag inte när det är bara bilder, det måste jag erkänna.

Jag och Thérèse pratar i telefon för tillfället, vi orgasmar över Robert Pattinson. Vi ska se Twilight med några på lördag kväll hade vi tänkt, och vi kan liksom inte vänta tills vi får sitta och viska smarta saker som "Så snygg, jag dööör!" åt varandra i typ två timmar.


 


/Antonia

U.R.A Fever.

Jag och Antonia är väldigt olika; hon vill att bloggen ska bestå mer av text och "blabla idag gjorde jag.." men jag vill att den ska bestå mer av mode och fotografi. Vi får kommer överrens om något men tills dess får ni stå ut med tråkigheter. Här är en bild på The Kills. Cheers!



/Thérèse

The cold Swedish winter is right outside.

Det har precis slutat snöa. Jag måste erkänna att jag fick en liten chock när jag tittade ut genom fönstret och fick se blöta snöflingor stora som tefat singla ner mot marken. Där de naturligtvis genast smälte, för det är ju faktiskt novembersnö vi pratar om.

Nej, nu ska åka och möta Thérèse för att gå på yoga. Förlåt för det tråkiga inlägget, men jag kände att jag var tvungen att låta er veta att jag lever.



Jag efteråt?


/Antonia

Jermu.



"I'm wearing an eagle t-shirt and flower socks. My cap is yellow and there is some net at the back. I like red, cars and legos."

Alltså, förlåt att jag publicerar en massa totalt ointressanta inlägg men jag hittade precis det här och blev helt kär. Han är tre år. Han älskar lego. Jag smälter. Och jag borde kanske nämna att jag hittade detta på hel-looks.com. En sak vill jag lägga till; jag stör mig något så otroligt på att bilden inte blir större än såhär.

/Thérèse

Isis.

Nu känns det som om jag håller på att ta över bloggen, Antonia får verkligen ta och skärpa sig! Och jag måste också skärpa mig, men det är när det kommer till fotandet. Jag måste verkligen börja med det igen. Men idag fotade jag faktiskt liiite när jag var ute på balkongen med min lilla kisse. Dock så är mitt Photoshop dött så det blev ingen redigering. Buhu.



/Thérèse

Riktig man.



/Thérèse

I scream for icecream.

Gymnasieångest och saknad av långt, mörkt hår. Suck.



/Thérèse

- If I'd fall, would you pick me up?



Jag skulle vilja sätta mig på ett tåg. Vart som helst, hur som helst. Bara åka och åka och åka och tillslut komma fram till någon liten stad mitt i ingenstans, där man kunde sova på ett bed & breakfast och sedan åka tillbaka.


/Antonia


Been there, done that.

Klar med historiauppsatsen!!!!!!!!!!!!!! Bara så att ni vet liksom.

Jag kommer inte ihåg vad meningen med det här inlägget var så jag kan berätta att jag idag har blivit lite halvt stött på av två sjukt packade killar från Glasgow. Jag älskar dem, ska nog gifta mig med dem när jag blir myndig.

Jaja, ett till tråkigt inlägg. Därför väljer jag att ladda upp bilder nu, som jag alltid gör för att avleda från det tråkiga.









/Thérèse

Alltså harrygyd.

Min pappa är bäst, på riktigt. När jag berättade vad jag ville ha i julklapp som är så orginellt som "något förknippat med Andy Warhol" så var hans svar: "Kokain eller?"

Jag vet att ni alla har tänkt det och jag har märkt det; den här bloggen är inte sådär jätterolig. Men den kommer att bli det, inom en snar framtid om det blir som jag vill. Men nu blir det tillbaka till min uppsats om första världskriget inriktat på kvinnan. Jag vill egentligen bara kolla på I'm Not There för att den är så bra. Förresten så köpte jag Control för 99 spänn för några dagar sen. Schtek.



/Thérèse

Okej, vi ska faktiskt inte fylla den här bloggen med sånt här, men...


Thérèse är bäst ibland. Förövrigt är vi hemma hos mig och spelar Skissa & Gissa på passagen.se, om ni har alldeles för mycket fritid någon gång (vilket vi har hela tiden) så får ni klicka er in där! Väldigt underhållande faktiskt, speciellt om man driver med de som spelar.

(Varför var detta ännu ett spelinlägg?!?!?!?!?!?! Vad är mitt problem? Snälla doktorn, hjälp!)

/Antonia

Hot damn!


The badass herself.

Det känns som om det är fredag idag. Det känns inte bra alls, för sedan slår en tanken att det bara är torsdag.

Jag har kommit på att ni vet ju inte hur jag ser ut! Eller inte alla av er i alla fall, så då ska jag väl visa det då.



Schtek.
Hos min bästa vän för typ ett halvår sedan. Jag ser ut som Marge Simpson.




För att ni inte ska tro att jag är något för mentalvården kommer en lite normalare bild. Observera lite.

Självklart har Thérèse tagit bilderna, jag vet inte om ni har märkt det men det är hon som står för bilderna och jag för texterna. Typ. Jag kan inte fota alls och hon är överskillad på det, så då blir det ju så.
Förresten ska jag vid ett senare tillfälle berätta "badass"-historien, som kanske inte är så rolig egentligen men har blivit ett stående skämt mellan oss.

/Antonia

Öh.

Nu ska jag plugga igen, i sängen. Observera vad klockan är. Farväl.







Ungefär såhär duktig var jag på att fota/redigera i början.

/Thérèse

Oh, Flo, where did you go?

Jag har precis slutat, sitter i datasalen för jag skulle kolla lite grejer. Jag är stört fikasugen. Det är inte bra, för jag har bestämt mig för att inleda ett nytt, sunt liv med nyttig mat och mycket träning. (Hur många gånger har jag inte bestämt mig för det egentligen?)

Nej nu ska jag gå, jag kan ju inte sitta här som en jävla nörd. Jag ska också tvinga Thérèse att fika med mig. Moahaha.

/Antonia

Cinnamon.

Heeeej nu kommer ett onödigt inlägg där jag berättar att jag sitter i skolan för att skicka mail till mig själv. Okej va tänker ni och jag ba hehehe jag skickar hem min uppsats om Joy Division och New Order för att kunna fullända mitt föredrag om dem. För att det här inlägget inte ska bli alldeles för onödigt och dorky så kommer en bild på Sam Riley (han som spelar Ian Curtis i Control) och nån tjej. Mm, så snygga.



/ Thérèse

Panik! på diskoteket.

"VAAAAAAAAAAAAAAAA" utbrast jag när det såg ut som att alla inlägg hade försvunnit. Men det har de inte. Eller har de det? VAAAAA fattar inte. När jag glatt klickade mig in på min och Antonias blogg så ser jag ETT ynka inlägg. Sedan loggar jag in här och ser att de finns kvar. Nu är jag förrvirrad. Är det bara blogg.se som inte riktigt är hemma eller är det jag och mitt alter ego Masken Herbert som tillsammans har IQ -3 som inte fattar? Det återstår att se.

Jobbigt, onödigt och konstigt inlägg. Dock seriöst, väldigt seriöst. Jag sitter här med världens rynka i pannan och har halvt panik. Vart tog bloggen vägen?!

/ Thérèse

I feel like I win when I loose.

Hej världen!

Just nu sitter jag och spelar ett mycket underhållande spel på miniclip.com, ni vet den där spelsajten?
Red Beard heter det, och det går ut på att man ska få en liten gubbe/tomte med rött skägg att hoppa på olika plattformar för att till sist ta sig in i mål. Jag tror det var Sofia som visade det för mig någon gång för lääänge sedan.
Nu dog jag. Helvetes hav som steg.

Jag vill dock påpeka att jag inte är någon sorts spel-nörd, som det kanske framstår från detta inlägg och det förra. Jag tror nog aldrig att jag har bloggat om spel förut, så varför jag gör det så regelbundet nu är ett mysterium.

Thérèse kommer hata mig för det här inlägget, men vad är en blogg utan lite oseriöst nördiga inlägg?


/ Antonia



Ps.1 Thérèse borde alla beundra, hon är riktigt bra på det där med att plugga!
Ps.2 Abba kan vara världens åttonde underverk.

Once in a while, once in a while.

MVG på kemirapporten, engelskan och biologin. Nöjd tjej! Meeen, jag ramlade på idrotten; rakt på huvudet. Det gjorde riktigt ont vill jag lova! Dessutom så kommer jag säkert inte få skriva om nån rolig på min svenskauppsats. Uppgiften är att skriva om en kvinnlig pionjär. Valerie Solanas tyckte jag skulle bli bra, det tyckte inte min svenskalärare. Då blir det säkert nån tråkig som jag får skriva om, typ Selma Lagerlöf. Nu ska jag i alla fall lägga mig i sängen, plugga fysik och lyssna på The Kills. Jag har kommit på att jag gillar att plugga i sängen. Citerar Antonia: "Du är så skum".



/ Thérèse

Tic tic tic yo quiero mambo.

Det finns två saker jag saknar riktigt mycket just nu. Båda dessa saker finns i Italien och jag åker inte dit förrän nästa sommar (förresten är jag halvitalienska).

1. Min kusin. Hon är bäst och har alltid de bästa råden (som oftast består av "fuck them" eller något).

2. Det ofantligt roliga spelet Mambo A Go Go. Tyvärr finns det bara i spelhallar och det suger.




/ Antonia

Andra hälften av denna blogg.

Okej. Såhär är det.

För flera månader sedan ringer jag Thérèse, utbrister "Vi borde skaffa en blogg tillsammans!" och väntar andlöst på svaret till denna formidabla idé. Vad får jag? Jo, ungefär ett "Öh. Varför då?".
Vadå varför då?! För att det kommer bli den bästa bloggen ni sett, såklart. Vad annars?
I måndags ringde hon mig och sa "Jag har skaffat en blogg åt oss!" och jag tänkte, nu när jag precis har kommit igång med min nya. Men what to do? Jag fortsätter nog med min gamla också, lite halvt i alla fall.

Nu har Thérèse tjatat på mig tillräckligt om att blogga, så nu trycker jag bara på publicera så att alla våra 0 läsare förstår att Thérèse inte bara hittat på att det finns en tjej som heter Antonia. För det gör det ju, tro det eller ej.


/ Antonia


RSS 2.0