Eating from silver spoons.

Fakta: jag kan inte skriva intressanta inlägg. Det enda jag kan göra är att lägga upp massa bilder och skriva nån kort kommentar men nuuu ska jag banne mig försöka skriva nåt vettigt!

Jag funderar mycket seriöst på att bli vegan. Hahaha vilken hycklare jag är just nu, drack ett glas med mjölk när jag skrev det där hahahaha <///////3 Men mjölk kan jag verkligen leva utan, det är asäckligt egentligen. Eftersmaken är hemsk! Usch. Jag blir bara sugen på mjölk när jag är trött och inte har borstat tänderna, vilket faktiskt är fallet just nu. Bläää sitter och gör grimaser åt eftersmaken nu. I alla fall, the road to vegan land blir förhoppnings lite lättare och mindre "hycklig" inom en snar framtid. Mitt största hinder just nu är min mamma som _inte_ vill att jag ska bli vegan. Hon tycker att jag inte får i mig all näring som behövs nu när jag är vegetarian, vilket faktiskt stämmer mycket väl. Dock så fick jag en uppenbarelse av nåt slag i Arvika om mat. Det enda jag vill just nu är att få i mig allt det jag behöver OCH att få bli vegan!

/Thérèse

Sweet home Nacka.

I förrgår kom jag hem från Arvika som var bäässsttttt någonsin. Lämnade in engångskameran idag för framkallning så bilder kommer inom en snar framtid. Tills dess tänkte jag blogga om nåt intressant men jag har glömt bort vad det var.

Förresten så kom jag in på Viktor Rydberg Jarlaplan.



Faaaaaaaaaaaan är så jävla sugen på sånt här hår. Skiter i att spara det snart :( Snodde bilden av Julia.

/Thérèse

RSS 2.0