FÖRLÅT.

Sorry sorry ppppeople. Har inte bloggat alls på, vadå, en månad?

Har inte haft så mycket att skriva om. Bal imorgon. Skolavslutning på torsdag. Är skitfint väder nu, men ska bli sjukt dåligt på torsdag har jag hört. Snälla, snälla, inte på skolavslutningen!

Och avslutningen, ja. Vill dö lite när jag tänker på den. Jag ska ju fortsätta i min skola, men alla andra då? Folk som jag har känt hur jävla länge som helst och som jag i vissa fall aldrig kommer träffa mer. Så sorgligt, och alla lärare! Mentorer! Atmosfären! Äsch, jag vetefan.

Men sommarlovet ska bli underbart. Jag ska till Italien i sex veckor, så fyra-fem veckor i Sverige. ÅH sommaren.

   

Bild sen förra sommarlovet. Funkade inte med större?


/Antonia

Money can't buy me love.

Meeeen det kan jag ge mig en massa jag vill ha! Och jag vet att alla ba OMG HENNES PAINTZKILLZZZZZZZZZZZZZZZZZ hehe vet de är GRÜMMA!!



/Thérèse

Antonia vet inte hur man bloggar.

Nu är betygen satta och jag får väl någorlunda bra betyg, passerar 300p-gränsen i alla fall. Fint. Snart är det sommarlov och det är hjärtslitande för jag ska säga hejdå till min skola. Men sen är det fint sommarlov och jag är funktionär på Arvika. Vi firar detta med en ful bild från sommaren 07.



/Thérèse

Klagan.

Är nu inne på den sjunde sidan och ska snart skriva mitt tretusensexhundrasjunde ord. Och jag är inte klar. Åh det är så lockande att lägga sig i sängen nu och sova i hundra år. Eller sitta på balkongen med en fin pojke och med varm choklad och med en filt för lite. Nej herregud jag har verkligen inte tid för det här, jag MÅSTE fortsätta med geografin. Jävla Japan. Jävla Tibet. Vi firar detta med att visa hur otroligt vis min pappa är. Cheerio!



/Thérèse

Bäst.



/Thérèse

Sorry Clara, nu blir det ju inlägg nummer två som du ska kolla på.

Alltså ÅH, ledsen tjej. MIHKEHT LEZEN CHEI. Jag har lust att skita i spanskan nu för att jag är emodepp och neeee. Fast jag ska inte skita i den, jag ska försöka att memorera vad snål heter på det jobbiga språket även fast det VERKLIGEN INTE FASTNAR I MIN JÄVLA HJÄRNA. Sooo imorgon blir det spanskaprov som jag pluggar till nu och som jag hatar över allt annat. Dessutom ska jag ju göra det där FULA fysiksndgnfdgjn AAH. Och seeeeeeeen går ju SO:n SÅ JÄVLA BRA. Nu ska jag dö i en låda. Alltså fortsätta plugga spanska. Adjö.

/Thérèse

Dör. Way Out West nunununununununununununununununununuNUUU!



/Thérèse

In a dream I was a werewolf.

Är sjuk och har ångest över skolan och lyssnar på CocoRosie. Låten "Werewolf" känns personlig och jag vill läsa "Gone With the Wind" och Rhett Butler är min idealman.

I DON'T MEAN TO CLOSE THE DOOR BUT FOR THE RECORD MY HEART IS SORE YOU BLEW THROUGH ME LIKE BULLET HOLES LEFT STAINS ON MY SHEETS AND STAINS ON MY SOUL

Varför det känns personligt vet jag inte.

 


/Thérèse

Men lol.

http://mimamimi.blogg.se/2009/may/tokio-hotel-designar-for-hm.html

/Thérèse

FKB FOREVER!

Jag blir så himla deprimerad när jag tänker på avslutningen. Det är liksom hejdå forever. Det gör fan ONT när jag tänker på att jag måste säga hejdå till Franska skolan. Jag klagar jämt och ständigt på skolan men innerst inne så älskar jag den nog. Jag har gått där i TIO JÄVLA ÅR, om man inte blir touched på något sätt av det så är man DUM I HUVUDET. Det är för fasiken en månad kvar. Och tills dess måste jag göra så extremt mycket för jag SKA ha 310 eller 315 som slutpoäng. Just nu satsar jag mest på spanskan, det är verbprov på onsdag och jag måste verkligen ha MVG. Och sen är det nationella i fysik snart också. Vi ska typ sitta i äckliga tre timmar och göra provet. Nationella i matte på tisdag ju!!! Ojojoj, hur ska det här sluta? Hur ska jag någonsin kunna få godkänt på slutprovet i kemi? Hur ska mitt i-land vs u-land-arbete kunna bli kickass så att jag får MVG i geografi? Det känns så jävla omöjligt just nu och jag vill bara gråta. Hur faaaaaaaaaaaaaaaan ska jag kunna klara av allt det här? HUR?! Hur ska jag kunna bli klar med mitt bildarbete? Hur ska jag orka gå i skolan den här sista spurten? Hur ska jag klara av avslutningen och säga hejdå till alla?

FRANSKA KÖR BARA!

Förresten så luktar det hö här.

/Thérèse

I want lots of clothes and fuckloads of diamonds.

Köpte finaste paret skor jag äger igår, mhm mhm. De är så sjukt snygga att jag har ställt dem i min bokhylla. Jag blir glad av att se dem, okej? 

Saker jag vill ha för tillfället:

  • S-s-s-skor. Har sett x antal som jag "ska köpa när jag får pengar" (som btw är, eh, när?).
  • Minidator. Har redan en dator, så en liten liten som jag kan ta med mig i väskan. Låter sjukt modeblogg-igt, men oh så praktiskt ju!
  • Festivalbiljetter.
  • Ny, stor, fin iPod.
  • Massa skivor/downloads. Musik helt enkelt.
  • Kläder, vår/sommarkläder. Fina, luftiga tunikor och jeansshorts. Söta klänningar med broderier på och tunna byxor. Kjolar! Nu när jag städar ut min garderob på ylletröjor känns det så tomt...
  • Baloutfit + avslutningsoutfit.
  • Väskor! Måste köpa en stor väska också, tenderar att köpa små-i-läder-säger-inte-så-mycket, men har nu insett att jag knappt får plats med mina nycklar i dem. 
  • (En snygg kille som går runt här hemma med bar överkropp och fixar. Men glöm poolboy, istället kunde han få städa ut mitt rum. Det behövs.)

You see? Det är inte lätt att vara fattig.


/Antonia

Iara.



/Thérèse

RSS 2.0